Култово лице от екрана на bTV обяви сензационната новина, че напусна

...
Култово лице от екрана на bTV обяви сензационната новина, че напусна
Коментари Харесай

Знаково лице напусна bTV

Култово лице от екрана на bTV разгласи сензационната вест, че напусна малкия екран и в бъдеще изобщо няма предпочитание да се занимава с публицистика.  

Репортерът Петър Антонов разгласи във " Facebook ", че завършва с публицистиката.

И изясни в детайли за какво е взел това съществено решение. 

" Разделям се с bTV! И съм признателен за гласуваното доверие и шанса да работя в най-силния нюзрум в България! Колеги, велики сте! Разделям се и с публицистиката!

След тъкмо 12 години и 19 дни в специалността благодаря на всички продуценти, оператори, монтажисти и водачи, с които имах достойнството на работя! Благодаря и на всеки, застанал пред микрофона, с цел да отговори, опише или показа своята история или позиция! Има събеседници, лица, очи и думи, които не се не помнят!

Като кореспондент бях тук-там, на които съм мечтал да бъда, само че стигнах и до там, където никой не би желал да отиде... и в двата случая си заслужаваше! Зад кадър имаше и наслада, и яд, и обич и изменничества... и всичките бяха скъпи... и бяха уроци!

А най-ценното е, че се снабдих с същински другари... малко, само че незаменими! Сега си взимам и тях, а и всички моменти! А на следващия ден... на следващия ден ще е първият " ред от новата страница "...! И отново ще е с хъс и упоритост ", написа той, само че не показва с какво ще се занимава след края на телевизионната си кариера.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР